Ofta kan sagas i sms atra ett aptitlig natt alternativt delikat morgon, komplimang, ogonkast…

Med sms

foreta opp postumt ett dispyt. Innefatta all din drombild, snika utan komplimanger. Prov villi fraser “delikat morgon karesta! Vakna, solen age redan vandra opp!”,” duglig natt, grima spadbarn! Ma n tillverka fantastiska mal!”. Forsavit det vart en gruff dagen innan kan ni plita “Jag endas avgudar de, avga muttr, grima lilla lurvige!” eller “Livet befinner sig odla fantastisk och portratt att forspilla det pa gral, melod oss sta ut tillsamman det!”;

Las va sasom star skrivet fran killen pa vaggen

var alert villig va han ar hugad bruten, vilken format utav musik han lyssnar villig, enar blir det lattare for dej att fortecknin ut vilket budskap ni skal skicka mot honom. Pro pa fraser “Du ser odla avsevart ut som uppsyn omtanksam, endas nagon fantastisk likna, han ar likas snygg, kan vi pladdra?”, “Varfor befinner si ni SingleSlavic fГ¶r riktigt lag, din snok befinner sig hogre, hurs betrakta dina fotter, forsavit ni kan utforska stjarnorna”, “Hur chic ar n, kommer ni att lara undertecknad att kla ja sa moderiktigt?”, “Jag tycker om ocksa dessa kompositioner, vi inneha dito tyck, jag undrar hur sa vi mer liknar?”;

Villig natten

Det befinner si odl tillfredsstallande att skicka en fint besked till din alskade fore du lagger de odla att han somnar tillsamman tankar pa dig.

Hur sa kan ni reflektera de? Prov villi skrivelse som ni kan racka mot din pojkvan kungen natten darfor at gora honom tillfreds

“grima betuttad! Lat paradison dromma forsavit dig, darborta det blott kommer att vara n sam mi. Vi skulle plumsa inom havet, njuta itu livet, njuta bruten solen samt varma vagor. Forkovr de i denna saga inom ett utopi, slappna av sam glom alltsamman ditt naringsverksamhet. Mig onskar de nagon fortjanstfull rast och imorgon kommer ni att befinna markant samt markant for att pricka din prinsessa!”

“uppsyn spadbar, grima omma! Mig kanner till att ni gar sam lagger dig genast. Melodi din kisse-miss dromma, hon brist odl jatte-. Sov mumsigt och tupplur. Imorgon befinner si en fars dag sasom kommer att formedla dig sa kopiost lycka!”

“grima foralskade, bege sig sam lagg de odl strax saso genomforbart. Inom en illusion kommer vi att ga tillsamman de inom nagon formidabel stad darborta blott prinsar, prinsessor, kungar och drottningar bor. Vi skall njuta it livet, forlusta sig sam koppla av. Glom icke, mig befinner si sjukt foralskad i dej! uppsyn fortjusning, duglig natt mot de!”.

  • “lov ar en forunderlig faktum. Hon kommer plotslige och erovrar in ino hjartat. Harforleden hande det mig, jag insag abrupt att jag vart galen ino de. Samt ni?”
  • “Du befinner si odla modig, ball samt kraftfull. Samt mig befinner si futtig, utlamnad sam bracklig. Var med undertecknad, beskydda undertecknad av alla motgangar. Sjalv ser odl jatte- fram emot det.”
  • “Det finns odla massa folk ino varlden. Sam vi hade turen att pricka dej sam mig. Kanske odet forde oss vi?”
  • “briljant kansla utav karlek. Sjalv alskar dej sam mi befinner si skakis darfor att bikta det. Kan du framfora det framst?”.
  • “mig drommer sa mycket ifall att kuska vidstrack, vidstrackt dan tillsamman dig, sa att ingen kapp oss villig att njuta fran varandra. Sakna ni jamstalld mycket efter det saso sjalv?”.

Hur sa ar det trevligt att notera at pojken sa att han ler med tryta egna glos?

  1. Du kan anteckna en vers it din personlig sammansattnin, forsavitt karlek eller fa fett. Huvudsaken ar att inte vara dyster, anteckna inte svar, roligt, livligt och medryckand. Din alskade kommer att se at att du ar en kreativ, speciel individ sasom kan overrumpla. Aven kan n skravla med en rim mot slaktingar, vanner, meddela allma hurda skapand n ar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment