Ar det bra att vara basta kamrat med sitt ex, nar man har en ny relation

Imorgon aker sjalv tillbaka till Stockholm och sedan framat forut en spahelg i Trosa. Veckan har har varit valbehovlig, lacker och fridfull. De senaste 2 dagarna har jag spenderat mest hast last tidningar, lyssnat gallande ljudbocker, tranat och bara varit. Kroppen borjar aterhamta sig och det kanns bra.

Dricker Gin & Tonic packar min handvaska och njuter fran sista kvallen arme i Delsbo

Idag vill jag ta upp ett materia som kan besta hejdlost kansligt och det ar exfragan. I inledningsvis nar man lar uppleva nagon och borjar bli kar, bryr man sig inte sa avsevart ifall det som varit, man inneha fullsatt upp med att ha kul och enbart njuta av den andra partnerns sallskap. Det ar nar relationen gar lite djupare, och man plotsligt borjar anlanda nagon intill i forsvinna kanslor, som kansligheten kommer. Radslan forut att grejer ska skifta, eller att don ska ejakulera upp som kan skada. I mina fordom relationer har uppsyn partners ex varit ett sadant subjektiv som djupare in i relationen. kunnat fa mig att bli nervig, sjalv inneha enar jamfort mig och stallt kilo fragor till min partner. Om deras relation och kanslor. Inneha han enar haft en intill relation, eller annu varre ve och bava, varit basta kompis med sitt ex. Har det massa ganger uppstatt problem kring detta. Fastan att han sagt att de blott ar vanner och att de funnits naturliga anledningar till varfor de inte langre ar i en relation, inneha mina hjarnspoken i vissa perioder, fatt mej att plocka stracka i relationen. Jag har blockerat mina kanslovaggar och stangt ute min partner. Idag vet jag att det enkom handlat ifall forsvar, och radslan att bli besviken.

Under min singelperiod da sjalv rannsakat mej allena, med fragor som varfor fordom relationer inte fungerat, har sjalv kunnat kika tydligt att de dejtingsajter där män kan träffa ukrainska kvinnor i vissa fall handlat ifall att sjalv inte litat kungen uppsyn partner. Sjalv inneha i de tillfallena helt glomt bort hur sjalv personligen har varit. Att sjalv varit kompis med mina ex, att jag haft kontakt med dem och att sjalv uppemot blivit arg nar uppsyn partner inneha kommenterat detta. Anledningen till det ar pro att jag enar ej sag hur angelaget det ar att ha tillit till sin partner och lata partnerns forflutna ej plocka kvar det som ar enar. Det inneha ju ingen som helst betydelse, det viktiga ar baksida av underben vi har dar och da. Alla manniskor har ett forflutet, med fordom relationer som av annorlunda anledningar ej fungerat. Det ar ej nyttigt att grotta ner sig och leva i det forflutna, slapp det. Det kommer alltid forstora mer an det utfor gott. Stundom nar obehagskanslorna dyker upp i en relation sa tycker sjalv att det basta ar att stalla sig fragan, hur resonerar jag allena kring mina ex? vad beror det kungen att sjalv vill ha kontakt och vara kamrat med vissa? Nar man rannsakar sig personligen sa ser man saken pa ett annat satt. Det ar tydligt att man efter langa relationer inte allihopa ganger kan knacka helt och aldrig prata mer med varandra, som att noll funnits dar. Det ar viktigt att ej forgata bort att ett ex ar just ett ex. Man inneha testat och det inneha ej funkat, varfor ar den personen nagon att vara svartsjuk gallande?

En terapeut sa en gang till mig att det viktiga i en karleksrelation ar att man ar basta kamrat med sin partner. Det gar ej att ha en bra karleksrelation ifall man ej slapper in partnern och blir basta vanner. Har man ej slappt in sin partner som frande utan istallet ar basta frande med sitt ex, ar det inte bra pro karleksrelationen. Det ar da ej konstigt med svartsjukegral. Det viktigaste ar att konstruera tro till sin partner och fortroende pa karleken man har. En del fran karleken ar att lata partner ha sitt forflutna utan pahopp. Sjalv har idag god kontakt med nagra fran mina ex, och vissa har sjalv ingen kontakt med alls. Jag kommer aldrig avsluta vanskapen med nagra fran dem, enar de idag ar mina vanner. Och ehuru att jag vill ha det sa kommer sjalv inte heller stalla fordran kungen uppsyn partner. Det ska besta lika forut bada, ar det ok for undertecknad sa ar det just for honom. Sjalv tror att i genom att ha det sa far man en battre relation. Som blir langvarigare da man ej stanger ute partnerns vanner. Det viktigaste pro att det ska fungera ar tillit till varandras kanslor. Samt arlighet, att lossa in sin partner och lata han eller hon teori uppfatta dina vanner, eller iallafall traffa dem, sa att han eller hon kan skapa sig en bild. Da brukar svartsjukan sina, det ar oftast nar man inte traffat en person som hjarnspokena kommer.

Hur ser ni pa saken?

Sjalv hor mycket diskussioner runtom detta, och har tillika diskussionen med vanner som absolut traffat nagon darfor tycker jag att det intressant att plocka upp. Ar det just att vara basta van med ett ex? lajbans ifall ni delar era funderingar kring detta med mej i kommentarsfaltet under arme sa att fler asikter kan fa anlanda fram.

Langtar tills imorgon sa arme dags, da sjalv kan ringa halla om pa min Viking upprepa ?? Han akte i sondags och det har varit tomt utan honom Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment